کلاس کیک پزی و شیرینی پزی در داخل ایران نیز برگزار می شود و با مراجعه به آموزشگاه شیرینی پزی ، می توانید هر کدام از دوره های مربوطه را به صورت مقدماتی و حرفه ای بگذرانید. دوره هایی که در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی تدریس می شوند، بر پایۀ رسپی قنادی هستند. بدین ترتیب تمامی دوره های مرتبط به شیرینی پزی خشک، تر، سنتی، تارت، پای، دسر و ... به هنرجویان ارائه داده می شود. بنابراین جهت اطلاع از هزینه های کلاس کیک پزی و شیرینی پزی می توانید با پرسنل ما در آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس بگیرید.
مزیت گذراند کلاس کیک پزی و شیرینی پزی
عمدتاً در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی، شما هنرجوی عزیز می توانید با تکنیک های مختلف در این حوزه آشنا شوید. در کلیۀ مراحل آموزش تخصصی در کلاس کیک پزی و شیرینی پزی با متدهای تزئین و طراحی بر روی کیک ها، صورت می پذیرد و بدین ترتیب می توانید متناسب با هنری که در حوزۀ شیرینی پزی دارید، در چنین کلاس هایی شرکت نمائید.
امروزه به سهولت می توانید با ثبت نام در آموزشگاه مخصوص و گذراندن کلاس کیک پزی و شیرینی پزی، موفق به دریافت مدرک بین المللی قنادی شوید. این نوع مدرک قابل ترجمه است و می توان از آن در سایر کشورها استفاده نمود. به عبارتی امکان مهاجرت کاری توسط مدارک رسمی که توسط آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان کسب می نمائید، وجود دارد.
کلاس کیک پزی و شیرینی پزی شامل آموزش انواع کیک تولد و یخچالی، کیک نامزدی، فوندانت، طراحی و تزئین کیک، انواع شیرینی تر و خشک، شیرینی سنتی، تارت، دسر، پای، کاپ کیک، مجسمه سازی کیک و ... می شود. بنابراین آموزش دکور حرفه ای و تزئین روی انواع کیک را با استفاده از فوندانت و اشکال هنری دیگر با خامه دریافت می نمائید. بدین ترتیب کلیۀ دوره های مربوطه را می توانید به صورت حرفه ای دریافت نمائید.
آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان
نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان دکتر نوربخش(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3
تلفن:
ده خط پاسخگو
021-91002010